VALPKULLAR A-E

E-kullen - Eminenza di

De är födda den 31/1 2016. Föräldrarna var min sparade tik från B-kullen, Bibbi (svart) och min älskade Kino (Belgarbo's bibiana in vita - Mountjoy scurry simon ). Det var en tik och fyra hanar. Samtliga svarta.

D-kullen - Taste of Muffin och Runs by Diesel

De är födda den 14/4 2015 . Föräldrarna var fodervärdstiken från min första kull, Muffin och Diesel (Belgarbo's Attina sister of Ariel - Barecho deal or no deal). Båda föräldrarna var leverfärgade och samtliga valparna är också leverfärgade. Det var två tikar och fyra hanar.

C-kullen - Wineyard

De är födda den 4/4 2014. Föräldrarna är den jag sparade själv från min första kull, Lana och en hane, som själv var svart och tan (Belgarbo's Alana sister of Ariel - Mayamoor champagne supernova).

Det blev fyra tjejer och fyra killar, sex svarta och två leverfärgade. De leverfärgade var två tjejer. En av de svarta tjejerna fick tan-tecken. Två är HD-röntgade med ett C och ett A.

Två av dem är svenska viltspårschampion, en är ID-hund, flera av dem används till aktiv jakt. En är uppflyttad rallylydnad nybörjare och fortsättning och en är godkänd startklass Lydnad.

B-kullen - Italienarna

De är födda den 25/4 2012. Föräldrarna var min första tik, Alice och en importerad hane från Italien Eddie (Alice - Grand edition della guliana). Det blev fyra tikar och tre hanar. Det var fyra svarta varav en hane och en tik med tan-tecken samt tre leverfärgade varav två hanar hade tan-tecken. Samtliga fyra färger i samma kull.

Två av dem är svenska viltspårschampion, en är uppflyttad Rallylydnad nybörjare, fortsättning, avancerad

A-kullen - Ariels syskon

De är födda den 17/6 2011. Föräldrarna var min första tik, Alice och Tårtan (Alice - Qvarnhill's tartan talk). Det var 6 tikar och 1 hane.

Två av dem är svenska viltspårschampion, en är uppflyttad Rallylydnad nybörjare, fortsättning, avancerad 

Kennel Belgarbo's - uppfödning av Engelsk Springer Spaniel
Alla rättigheter reserverade 2018
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!